adverteren op radio Mol

Waarom uw reclame op Radio Mol? 

Graag start ik het antwoord op deze vraag, met een andere vraag:  Hoe gaat u als lokale handelaar de strijd aangaan met de dumpingprijzen van het internet?  

Economen zeggen het al jaren:  De persoonlijke service aan de klant, maakt het verschil. Laten voelen, ruiken, betasten, uitproberen, vertrouwelijke adviezen geven, maatwerk enz.    Deze ‘zintuiglijke’ aanpak kan het internet niet bieden.  Het heeft geen zin het internet te verslaan met prijs.  Service en dienstbaarheid worden de volgende jaren de basis van de lokale handel.  Die service biedt u in de eerste plaats aan de mensen uit uw streek.   De kans dat precies zij gebruik maken van uw diensten en producten is immers het grootst.  Daarom maakt de lokale handel gebruik van lokale mediareclame.   Het rendement ervan is groot. U maakt immers reclame, waar uw klanten zich ophouden.   

Waarom adverteren via radio? 

Radioreclame…

is overal

U bereikt uw consument op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan.  Auto, winkel, werk, ontbijttafel. U bereikt uw klanten op elk moment en plaats van de dag.

is betaalbaar

Géén papier, drukker, grafische vormgever, portkosten, dragers enz.   Een radiospot wordt door één persoon geproduceerd in amper enkele uren tijd. Met een beperkt budget, kan u dus meer reclame maken en dus…meer omzet genereren. 

is snel

Radio is een snel en zeer flexibel medium. De aanleveringstermijnen zijn bijzonder kort. Uw radiospot kan dan ook zeer actueel zijn (bv. promoties of acties) en snel op antenne zijn, op meerdere momenten van de dag.   Dat betekent dat u snel kan reageren, waardoor u voorsprong krijgt en de klant EERST naar uw zaak lokt ipv die van uw concurrent.

is midden in de roos

Kent u de 80/20 regel?   80% van de omzet, komt van 20% van de klanten.  Dit zijn meestal vaste klanten. Hoofdzakelijk mensen uit de buurt.  Het rendement van lokale radio is dus zeer groot.  U hoeft ons niet te geloven.  Vraag het aan onze vaste adverteerders, die meer dan 20 jaar onafgebroken adverteren bij Radio Mol.   

via het internet

Via onze livestream luister je op vakantie op een exotisch strand nog steeds naar Radio Mol.    Je boodschap wordt, net als het Internet, mondiaal uitgezonden.  Met als enige verschil: De ontvangers van uw boodschap kennen u!  Ze zijn van hier!  

brengt op

Een radiocampagne helpt uw merk te lanceren én uw naambekendheid uit te breiden. Een herkenbaar concept in een radiospot doet wonderen. De kracht van radioreclame is herhaling.  Onze adverteerders die periodiek adverteren, denken er niet aan om te stoppen.  Zij weten hoe radioreclame hun kassa doet rinkelen. 

Meer informatie: reclame@radiomol.be - Marianne Verbist - 0496-60 10 51