historiek 1988

Zeven jaar na haar oprichting blijft de expansiedrang bij Radio Mol actueel. Het is dan ook logisch dat de productieruimte wordt uitgebreid. De functionele oppervlakte wordt merkbaar groter en herbergt een nieuwe opnamestudio, een vergaderzaal, een administratieve ruimte en een platenarchief.

De nieuwe en vernieuwde lokalen worden in april voor het geïnteresseerde publiek opengesteld. De opendeurdagen vallen samen met onze zevende verjaardag.

In februari treedt voor het eerst in de geschiedenis een vast personeelslid in dienst bij Radio Mol. Sonja Celen is voortaan dagelijks te bereiken tijdens de kantooruren. Meteen wordt een oplossing aangereikt voor de dagelijkse permanentie in de studio.

Het blijft goed gaan met het radiostation en haar impact als werkgever breidt nog uit. Na de indiensttreding van een vaste medewerkster volgt later op het jaar ook nog een verantwoordelijke voor reclame die betaald wordt door de vereniging.

In 1988 worden andermaal gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Opnieuw organiseert Radio Mol een verkiezingsdebat en een verkiezingsuitzending waarin voor Mol en enkele omliggende gemeenten al heel snel betrouwbare prognoses worden bekend gemaakt.

< ga naar 1987 overzicht ga naar 1989 >