historiek 1994

gemeenteraadsverkiezingen

Er wordt ook nu weer een verkiezingsprogramma uitgezonden van op locatie. Snelle en betrouwbare prognoses, studiocommentaar, interviews met politici en veldwerk vanuit verschillende politieke hoofdkwartieren maken van deze uitzending opnieuw een professioneel geheel.

Radio Mol knoopt opnieuw aan met het evenement “Nacht van de Oldies” nadat er aan dit toch wel geslaagd initiatief sinds 1985 geen aandacht meer was besteed. Het wordt dit keer echter geen dansfeest maar wel een geslaagd interactief studioprogramma.

De stranddagen blijven het supergoed doen en lokken steeds meer toeschouwers. Het enorme werk en de steeds oplopende kosten noodzaken Radio Mol wel om het aantal uitzendingen aan de Molse stranden per jaar te beperken tot maximaal twee.

Tegen het einde van het jaar steken geruchten de kop op over de goedkeuring van een nieuw radiodecreet dat de lokale radio’s een beetje meer vrijheid zou geven. Het aantal eigen producties zou dalen terwijl de mogelijkheid tot onderlinge samenwerking met andere lokale radiostations wordt vergroot.

< ga naar 1993 overzicht ga naar 1995 >