historiek 2007

Traditiegetrouw begint een kalenderjaar bij Radio Mol met een verplichte Algemene Statutaire vergadering. Zo ook 2007, je mag vrijdag 9 februari noteren. Meteen worden de radioplannen voor 2007 gesmeed.

Iedere dag betere radio maken betekent soms moeilijke beslissingen nemen. Vanaf zondag 1 april wordt na twee jaar een einde gemaakt aan de samenwerking met GeelFM voor het lokale nieuws.

Uiteraard blijft lokaal uiterst belangrijk bij ons: Regionale Actuele en Directe Informatie Overdracht Mol. Als je de historiek een beetje volgt weet je dat op verplaatsing gaan, rechtstreeks tot bij het nieuws of de activiteit, hét stokpaardje is bij Radio Mol.

Op 12 mei trekken we voor de tweede maal naar Sus Luyten Classic. Dit wielerevenement voor jong en oud snakt naar lenteweer maar enkel de omgeving van het Zilvermeer, de organisatie én Radio Mol zorgen voor een zonnige noot en hoop voor de sterken die het felle regenweer trotseren.
Vanaf 's morgens 8u tot 's namiddags 16u entertaint en informeert Radio Mol live met reportages, interviews en natuurlijk gevarieerde muziek.

Een klassieker die elk jaar op de Radio Mol-agenda prijkt - en samen met de onze ook aangekruist is op die van tienduizenden schoolkinderen - is Pennenzakkenrock. Op donderdag 28 juni openen de Vroege Vogels reeds om 7u op het strand van het Zilvermeer. Rechtstreekse interviews van onder meer: De Planken, Kate Ryan, Nailpin, Sam Goris, Roel Vanderstukken, Udo, Sandrine en Stan van Samang worden afgewisseld met gesprekken en reportages over de andere activiteiten. Tot 16u wordt het kinderfestival live uitgezonden in Mol en omgeving.

Terug van weggeweest: de Radio Mol Stranddag - editie Zilvermeer. Na zes jaren zijn we op zondag 5 augustus terug op de plek waar het allemaal begonnen is met vier uur live radio en met in totaal zestien artiesten.
We noteren niet alleen de warmste dag van de zomer, voor het Zilvermeer is het ook een topdag met meer dan twaalfduizend betalende bezoekers.

Halfoogst is nog zo'n traditie: de Internationale motorcross op de keiheuvel te Balen.
Onze mobiele sportploeg is er bij met rechtstreekse flitsen van 14u tot 18u.

Radio Mol is ook dit jaar steeds op zoek naar de beste mix voor de hele familie. Zo start op vrijdag 5 oktober een vernieuwde weekendprogrammatie.
Programma's worden van plaats verwisseld en er komen enkele nieuwe programma's bij. Zeer sterk samengevat: vanaf vrijdag 18u tot zondag 22u vult Radio Mol de dagprogrammatie met gesproken programma's. Zowel op vrijdag als op zaterdag is er twee uren Night Music, een bundeling van alle mixkrachten die Radio Mol rijk is en die tot ver over de gemeentegrenzen zijn fans heeft.

< ga naar 2006 overzicht ga naar 2008 >