historiek 2010

In 2009 was er I love the 80’s. Dit jaar hebben we dit nog eens dunnetjes overgedaan, bij het opborrelen van de lentekriebels tijdens de maand maart had Radio Mol een nieuwe liefde: Radio Mol loves the 90's. I love the 90’s ging ook dit jaar weer door in de Ethias Arena in Hasselt en menig Radio Mol-luisteraar was er dankzij ons gratis bij. 

Op de Sofa groeide dit jaar uit tot de praatzetel van de radio: Sylver, Tom Van Landuyt, The Back Up Plan, Roel Vanderstukken, Kristof Goffin, Fosco, Zender, JackoBond, Evelyn Thomas, Milc Inc., The Four Tops, Miss en Mister Lano Kempen… 

Een andere praat- en interviewbarak is het sportkantoor. Wist je dat Sportpraat op het einde van 2010 het seizoen zal aflsuiten met 1138 uitzendingen op de teller? Wekelijks komt bij Sportpraat de reguliere verslaggever aan het woord terwijl ook de verdoken sporter zijn kans krijgt. Uiteraard is de regio de centrale as.

Live op de sportverslaggeving zit ook nog steeds Sport op Zondag in 2010. En elk jaar breiden ze die verslaggeving nog uit. Op zondag komt het regionale voetbal vaak met live-verslaggeving aan bod, maar als er in Mol een sportwedstrijd wordt georganiseerd, zijn ze er bij. De Keiheuvel-cross op 15 augustus is een certitude maar nieuw is de ZuidKempense pijl op Mol-Sluis. Radio Mol reed als het ware mee.

In 2009 gestart, en graag opnieuw opgepikt in 2010: het Radio Mol zomeroffensief. Uiteraard begint dat met Pennenzakkenrock met onder meer eurovisiesongfestivalrevelatie Tom Dice. Daarnaast de braderij op 26 juni met de ingebruikname van ons splinternieuw zelf gekocht tentje. Uiteraard de Zomerse Top 50 vanop en vanuit het openluchtzwembad Den Uyt. De stranddag van 2010 trekt op 1 augustus ook dit jaar een paar smaakmakers: Udo, Tatyana Storm, Bandit, Fosco, Shi, Dean, Mathieu & Guillaume en Paradisio. En helemaal onderaan de affiche stond Mol Feest. Op zondag 29 augustus sluit de Gemeente Mol het toeristische seizoen hiermee af. En als Mol Feest, dan feesten wij bij Radio Mol graag mee, ook al regende het een beetje veel. Toch interviewden we de top of the bill, Rob de Nijs. Een artiest die een zeiknat Rondplein liet dampen.

Totaal iets anders gebeurt er op 19 september. Dat Nashville Rock er ieder jaar op uittrekt is geen nieuws meer. Dit jaar wordt het PC van Wezel echter omgedoopt tot American music-tempel met medewerking van the Free Shadows Country dancers.

Mist u in dit jaaroverzicht de Hitlist 100 van 2010? Da’s voor 2011… uitzending op 2 januari!

< ga naar 2009 overzicht ga naar 2011 >