over radio mol

De eerste radiogolf van Regionale, Actuele en Directe Informatie Overdracht Mol, Radio Mol voor de vrienden, vertrok op 18 april 1981 vanuit een Molse slaapkamer. Wat begon als twee uur informatieve lokale radio op zaterdag, groeide uit tot een jonge en moderne radio. Reeds vanaf 1992 werden de programma’s de klok rond de ether in gestuurd.

Kernpunten van onze radio: lokale info gekoppeld aan gevarieerde muziek en onafhankelijkheid van eender welke politieke, maatschappelijke of economische drukkingsgroep.

Radio Mol is een gestructureerde vzw. Deze bestaat uit een Raad van Bestuur, verschillende actieve teams en actieve leden. Kwaliteit en lokale betrokkenheid zijn altijd sleutelwoorden geweest. Sinds 1981 wordt daarom geregeld een overzicht gegeven van de activiteiten van het plaatselijke verenigingsleven. Ook nu nog doen verenigingen voortdurend beroep op ons om hun activiteiten gratis of via promospots aan te kondigen (nu ook mogelijk via deze website)! Stranddagen, ontbijtshows, sportmanifestaties... wij zijn er overal bij.

Blijft ú ons ook volgen?

Lees hier de historiek van 30 jaar Radio Mol

Contactgegevens

je voelt je thuis in de kempen, je voelt je thuis bij radio mol